Άλλες Ειδήσεις
Τυροψωμάκια με φέτα και γιαούρτι
Υλικά
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι 2%
- 1 φλιτζάνι ηλιέλαιο
- 2 αυγά
- 1 κουταλιά της σούπας αλάτι
- 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 250 γρ. φέτα θρυμματισμένη
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ρίχνετε τα αυγά και τα χτυπάτε καλά. Προσθέτετε το γιαούρτι, το αλάτι, τη φέτα, το λάδι και το αλεύρι. Ανακατεύετε καλά.
- Πλάθετε τα ψωμάκια σε μπαλάκια και τα απλώνετε με απόσταση στο ταψί, στο οποίο έχετε στρώσει αντικολλητικό χαρτί.
- Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180° C για 20’.
ethnos.gr