Connect with us

Ποδόσφαιρο

UEFA Europa League – Ολυμπιακός: Κακή εμφάνιση και ήττα με 3-0 από τη Μπόντο Γκλιμτ

Για το UEFA Europa League ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε πολύ κακή εμφάνιση και η ήττα με 3-0 από τη Μπόντο Γκλιμτ ήταν αναπόφευκτη. 
Για το UEFA Europa League ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε πολύ κακή εμφάνιση και η ήττα με 3-0 από τη Μπόντο Γκλιμτ ήταν αναπόφευκτη. 

Για το UEFA Europa League ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε πολύ κακή εμφάνιση και η ήττα με 3-0 από τη Μπόντο Γκλιμτ ήταν αναπόφευκτη. 

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να πετύχουν κάτι το αξιόλογο σε μία έδρα που εξ’ αρχής φαίνονταν πως θα αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα.

Το αήττητο σερί των 26 αγώνων που διατηρούσε ο Ολυμπιακός έλαβε τέλος με αυτό το αποτέλεσμα.

Ο Τζολάκης σημείωσε αυτογκόλ στο 13ο λεπτό, ανοίγοντας το σκορ για τους Νορβηγούς.

Ο Χογκ σκόραρε δύο φορές (45′, 55′), διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ στη ρεβάνς που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 13 Μαρτίου 2024.

Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ θα πρέπει να κάνει υπέρβαση για να προκριθεί.

Υπάρχει ιστορικό ανατροπής για τον Ολυμπιακό, με χαρακτηριστική περίπτωση αυτής με την Μακάμπι Τελ Αβίβ την προηγούμενη σεζόν.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ με ένα κλικ ΕΔΩ

Μπόντο Γκλιμτ: Χάικιν, Μπιόρκαν, Γκούντερσεν, Μπιόρτούφτ, Σιόβολντ, Μπεργκ, Μπρούντσαντ Φετ (22′ Σάλτνες), Έβιεν (73′ Οκλεντ), Χάουγκε (90′ Σόρλι), Μπλόμπεργκ (69′ Μάατα) και Χεγκ (69′ Χέλμερσεν).

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ορτέγκα (81′ Μπρούνο), Κάρμο (81′ Ρέτσος), Μπιανκόν, Ροντινέι, Εσε, Μουζακίτης (59′ Κοστίνια), Πάλμα (74′ Βέλντε), Ζέλσον, Τσικίνιο και Γιάρεμτσουκ (59′ Κωστούλας).

 

Διαβάστε επίσης: UEFA Conference League: Έγινε ξανά… Panathinaikos, 3-2 τη Φιορεντίνα!

Advertisement

AgrinioTimes ©2014