Πολιτισμός
Ξεχώρισαν οι Μεσολογγίτες «γκραφιτάδες» σε Street Art Festival στο Χαλάνδρι
![graffiti](https://www.agriniotimes.gr/wp-content/uploads/2022/11/graffiti.jpg)
Στο Φεστιβάλ street art του Δήμου Χαλανδρίου συμμετείχαν φιλοτεχνώντας την αείμνηστη Μάρθα Καραγιάννη
Το Μεσολόγγι προέβαλε με τον δικό της τρόπο και μέσα από την δική της τέχνη η ομάδα γκράφιτι της πόλης, όταν βρέθηκε στην Αθήνα και συμμετείχε στο Street Art Festival που διοργάνωσε ο Δήμος Χαλανδρίου.
Ο γνωστός γκραφιτάς του Μεσολογγίου Γιώργος Παπαγεωργίου και ο Χρήστος Μπέκος, συμμετείχαν στο φεστιβάλ αποτυπώνοντας στον τοίχο το σκίτσο της αείμνηστης Μάρθας Καραγιάννη το οποίο είχε σχεδιάσει ο ευρηματικός σκιτσογράφος Δημήτρης Γεωργοπάλης. Η ομάδα του Μεσολογγίου πρόσθεσε και την δική της πινελιά τονίζοντας τα μάτια της αείμνηστης ηθοποιού.
![](https://www.agriniotimes.gr/wp-content/uploads/2022/11/d22d39cc22036e5ef8947c168bba8beb_xl.jpg)
Το φεστιβάλ διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Χαλανδρίου Χάρη Μαυρουδή και το θέμα του ήταν η γυναίκα ως σύμβολο και πραγματοποιήθηκε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου με την συμμετοχή Ελλήνων καλλιτεχνών αλλά και καλλιτεχνών από το Μεξικό τις Φιλιππίνες και άλλες χώρες.
Βάσω Βήττα, aixmi-news.gr
![](https://www.agriniotimes.gr/wp-content/uploads/2024/09/logo-476x79-2-1-1.jpg)