Κόβουμε το καρπούζι οριζόντια σε δύο κομμάτια, και αποθηκεύουμε το ένα στο ψυγείο τυλίγοντάς το με μεμβράνη.
Αφαιρούμε προσεκτικά την ψίχα από το άλλο μισό κομμάτι και την αποθηκεύουμε στο ψυγείο. Με την ψίχα μπορούμε να φτιάξουμε σορμπέ.
Φτιάχνουμε το ζελέ φράουλα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Γεμίζουμε το άδειο καρπούζι με το ζελέ φράουλα και το τοποθετούμε στο ψυγείο για 8-10 ώρες ώστε να παγώσει καλά.
Αφαιρούμε από το ψυγείο και διακοσμούμε το ζελέ με τα καραμελάκια, τα ζελεδάκια ψαράκια, και καρφώνουμε στο καρπούζι τα χάρτινα κακτάκια και φλαμίνγκο.
Κόβουμε τα χάρτινα καλαμάκια και με μια κόλλα τα κολλάμε ώστε να φτιάξουμε τη σκάλα.
Καρφώνουμε τις χάρτινες ομπρελίτσες στα ζελεδάκια και διακοσμούμε το καρπούζι.
Μόλις αφαιρέσουμε το ζελέ από το ψυγείο, θα πρέπει να καταναλωθεί αμέσως.